Miért válasszon minket? – Újrahasznosított műanyag-alapanyagok az MSP Grouptól

Hulladékból teremtünk értéket. Az újrahasznosított hulladék jó üzlet és jó a környezetünknek is. Ez egy mindenki számára nyertes helyzet.

Az újrahasznosított műanyagok kereskedelme még egy egészen új terület, de mint az élet minden területén a tapasztalat számít itt is a legtöbbet. Egyre többen és többen foglalkoznak újrahasznosított hulladékok feldolgozásával és értékesítésével, mégis érdemes lehet odafigyelni arra, aki már a kezdetektől van jelen az üzletágban.

Ismerje meg Silvia Merighit!

Amikor a többiek még csak gondolkoztak arról, hogy kezdeni kellene valamit a műanyaggyártás hulladékaival, egy stílusos és ügyes olasz üzletasszony már el is húzott a mezőny elől a kanyarban. Több mint 25 éve van jelenSilvia csapatával brókerként az újrahasznosított-alapanyag üzletben. Rendkívüli tapasztalattal, háttérrel és kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Az újrahasznosító-ipar kereslete és kínálata Silviánál találkozik.

2012-ben Silvia Budapesten Európa földrajzi szívében alapított céget, így született meg az MSP Group.

Silvia közvetlen csapatán túl, ügynökei, képviselői is jelen vannak szerte a kontinensen - és azon túl is. A cégben minden munkatárs és minden folyamat Silvia kiváló hozzáállását és az általa képviselt értékeket tükrözi. A PET palacktól a SEBS polimerig mindenre megtalálják a megoldást. Ha újrahasznosított alapanyagok beszerzéséről van szó, a legjobb megoldás azt a legjobb helyre kiszervezni.

euro_symbol

Takarítson meg pénzt, miközben megmenti a Földet!

Jó üzlet és jó szándék kéz a kézben – ebben segítünk Önnek!

Megoldásaink mindig minőségiek, árazásban még így is versenytársaink alatt maradunk; meglepődne, ha tudná mennyivel!

Garanciát vállalunk, hogy a rendelt árukat leszállítjukfizetni ráér, ha az áru már megérkezett és Ön elégedett!

Eredeti műanyag alapanyag megoldások – gyorsan.

A gyorsaság iránti elkötelezettségünknek hála, időt nyerünk Önnek. Legyen akár ez az első megrendelése újrahasznosított anyagból, legyen akár visszatérő ügyfelünk, Önre szabjunk megoldásainkat. „Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy számítsunk, de elég kicsik ahhoz, hogy Ön is mindig számítson nekünk”. Egy megkeresés után néhány órán belül jelentkezünk a legfrissebb árakkal, lehetőségekkel.

Forgalmazzuk a SkyPlastic AG regranulátumait; az első cég voltunk, amely Olaszországba vitte a TVK Magyarország termékeit. Szállítunk az USA-ba, Olaszországba, Németországba, Spanyolországba, Közép-Európába és a Balkánra is. Mintegy 50 európai vállalatot támogatunk folyamatosan kiváló minőségű újrahasznosított alapanyaggal.

’Éleslátás’ az üzletben, - 100% újrahasznosítás

Az újrahasznosítás térnyerése töretlen. Növekszik és vele mi is. Nemzetközi cégként működünk, és világszerte vannak ügynökeink, képviselőink. Ha újrahasznosított anyagra váltana, mi tudunk Önnek segíteni, legyen bárhol a világban. XPS, Polystirene, Elastomer és TPU műanyagok.

Brókerként gyakran abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nagyon előnyös árat tudunk kialkudni a beszállítónál.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Keressen minket még ma, hogy meggyőződjön róla mennyivel jobban jár minden egyes tonnával, ha minket választ. Az ár ráadásul nem minden: mi a hosszú távú együttműködésre alapozunk, és így mindent megteszünk azért, hogy Ön is hosszú távon tervezzen velünk. Miről szól még ez az üzlet? Arról, hogy közösen teszünk egy jobb világért, ez tükröződik is működésünk minden területén.

Rólunk írták

Így látnak minket partnereink

Vass Zoltan
Chairman, Éltex Kft.

Silvia Merighi 2010 óta képviseli cégünket ügyfeleinknél, hihetetlenül proaktív, szem előtt tartja érdekeinket. Különösen hatékony a nehézségek megoldásában, amelyek óhatatlanul felmerülnek. Jól értesült a piac dolgairól, és mindig kiváló megoldásokat talál termékeink hasznosítására.

Pablo Bandelli
Sky Plastic Recycling and Commerce Gmb

Magyarországon az ipar növekszik, vele együtt növekszik az ipari hulladék mennyisége is. Mindig számíthatunk Silvia csapatának közreműködésére beszállítóinkkal való ügyintézésben, sok nyelven beszélnek, és megbízhatóak.

Ettore Santi
Agrofolija, Croatia

2014 óta dolgozunk Silvia csapatával, mindig gyorsan megoldást nyújtanak újrahasznosított alapanyag-igényeinkre. Tisztességes összegért, mindig pontosan, mindig azt nyújtva - amire szükségünk van; megkülönböztetett figyelemmel a pénzügyi és a logisztikai részletekre. Nélkülük valószínűleg nem lenne sikertörténet a külföldi beszállítókkal való együttműködésünk.

Luca Giacomozzi
ILPA GROUP, NYESANYAGOK, A BESZERZÉS VEZETŐJE

Az ILPA Csoport gyakran dolgozik együtt Silviával, mert a leghozzáértőbbek egyike a szakmában. Újrahasznosított-alapanyag beszerzéseink már az egész közép-kelet-európai régióra kiterjednek, az MSP csapat szakértelmének hála. Minőség feltételek nélkül, versenyképes áron, de mindenek előtt a megbízható beszállítói kapcsolatok jellemzik együttműködésünket.

Tóth György
StarPlus Plastic Industry Ltd

Már több éve dolgozunk Silvia cégével. Értékeljük a megkülönböztetett figyelmet, és a rendkívül gyors reakcióidőt. Jó, hogy van, akire mindig számíthatunk. Az újrahasznosított alapanyagok piacán a verseny élesedik, Silvia ennek ellenére csak versenyképesebb lesz, én is csak sikert kívánhatok neki a jövőre

Luciano Mazzer
ELNÖK, IWIS GROUP

Gyümölcsöző a kapcsolatom Silvia cégével, hiszen az általa szállított kiváló alapanyagokból gyártok terméket vevőimnek. Az IWIS csoportnak nagy hasznára vanszakértelme éspiacismerete.

Ilario Fantuzzi
Managing Director, Replastica HDPE S.r.l.

Silvia Merighi és az MSP Group felügyeli a vállatom beszerzéseit, együttműködésünk kezdete óta lenyűgöz a hozzáértés és kiszámíthatóság, hosszútávon.

Keressen minket még ma, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

“Csak egy szót mondanék: műanyagok”.
The Graduate, 1968

ZÁRJUK A KÖRT!

50 éve a műanyag a jövőt jelentette. Ma egyik legnagyobb problémánk forrása, veszélyezteti egész bolygónkat. Az újrahasznosítás: megoldás. Jó a környezetnek és jó Önnek.

Mi az MSP-nél egy dologról feltétlen biztosíthatjuk: semmi nem vész kárba.

 

BEZÁRUL A KÖR

Foglalkozunk a hulladék hulladékával is: ezek az anyagok is megtalálják az utat egy új, hasznos második élet fele: belső alkatrészek, készülnek belőlük olyan környezettudatos cégcsoportokban, mint a Bosch vagy az IKEA. Végső esetben pedig az építőiparban hasznosulnak a cement alkotójaként, vagy modern hőszigetelő falazóelemben.

Így zárjuk be a kört: új életet adunk a hulladéknak, hasznosat!

 
 

NE VESZTEGESSE AZ IDEJÉT “SEM” -

keressen minket még ma, és mondja el, milyen alapanyagokra van szüksége!
  • check_boxMSP GROUP Kft. H-1107 Budapest - Száva utca 8. 
  • perm_phone_msgWhatsApp: +36 70 392 7951
  • emailEmail: info@mspgroup.hu
  • videocamSkype: silvia.merighi 
  • languageWeb: www.mspgroup.hu